torsdag 23 juni 2011

Tvättstugan

God förmiddag!

Regnet bara öser ner och efter en titt i tvättstugan insåg jag att tvätten tas hand om omedelbums. Passade därför på att plocka bort onödigt fula detaljer (som ex ikeapåsen som agerar tvättkorg och torkställningen som tar upp halva rummet, hehe) innan jag tog ett par foton. 

För er som är nya följare kan jag snabbt berätta att vi är fortfarande mitt uppe i en stor renovering. Vi fick tillträde till vårt 1800-tals hus i oktober -10 då vi fortfarande bodde i Stockholm. Min sambo Micke pendlade upp till Falun varje helg för att riva ut i stort sett allt för att kunna börja om från början. Eftersom projektet vart/är så pass stort valde vi att för tillfället ha kvar det lilla rummet för tvättstugan. Dock med en del uppfräschningar. Vi klurar på om vi ska flytta tvättstugan i framtiden för att använda utrymmet till annat som tex lekyta för barnen eller walk in garderob.

Så här ser det ut idag:


Hit ska lådor byggas för att dölja alla tråkigheter nere till höger.
Lister ska upp och fönsterfoder sättas in.
Väggfast strykbräda lätt att fälla ner från väggen och ev en till avställningsyta (bänkskiva).
 


 Det är ingen lyxig tvättstuga som många av er andra har men det räcker alldeles utmärkt för mig. Det kommer att göra stor skillnad när fönstret har foder och är vitmålat så jag återkommer med fler bilder. Vågar inte lova när det blir för är vädret fint så jobbas det i trädgården =)

Snart, väldigt snart är det midsommar, vad ska ni hitta på??
KRAM Teesan

3 kommentarer:

 1. Kikar in och önskar dig en riktigt skön SOMMAR ♥
  Kramar från Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Tessan!
  Mycket fina bilder du visar! Vi har ju precis flyttat till en hyreslägenhet och har för första gången tvättmaskin och torktumlare i lägenheten! Men det går ju liksom inte att göra så mycket med dem. De står ju där de står och jag vågar inte borra i kakel *fniss*

  Kanske ska be sambon sätta upp ett par hyllor ändå, det vore nog bra. Fast jag köpte en badrumshylla och badrumspall med förvaring i, så i pallen står nu tvättmedel, Vanish, strykjärn osv så det blev riktigt bra ändå :)

  Tack för din hälsning hos mig, och det gör inget att du "missade" mig, man kan inte hålla reda på alla!! Det vet jag själv när jag har haft tävlingar, det är helt hopplöst!

  Ha en fortsatt härlig midsommarhelg!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker du har en fin tvättstuga så det så :O)
  Kram Agneta

  SvaraRadera