måndag 30 maj 2011

Hektiska dagar

Hej hopp!!

Den här helgen har vart allt annat än lugn. Jag har tänkt blogga varenda dag men nått har kommit emellan hela tiden. Inget negativt utan allt som hänt har vart roligt. Får dock skämmas lite som haft så många chanser till bra bloggfoton men inte lyckats ha kameran i handen. Så kan det gå ibland =)

I lördags var det gårdsloppis i mitt område här i Falun. Det är mysigt att kunna strosa runt och kika in på folks underbara innergårdar som annars göms bakom grindar, lås och bom! Jag fick dock stå för säljadet den här gången och det gick alldeles utmärkt trots lite regn och rusk.

Senare på dagen gick jag modevisning där Samsara fixade frisyr och smink, JB´s stod för sommarens klädmode! Det var länge sedan jag var hårmodell nu så det var spännande.

MORS DAG!

Vad underbart det är att VARA mamma och ATT HA en fantastisk mamma. Min mamma är ute i vida världen och solar sig så henne firar vi på torsdag, men jag fick mig allt en dunder-firning med en perfekt present. Jag som börjat springa behöver ett par nya springskor då mina gamla är just lite gamla. Så nu ser jag fram emot att få gå runt bland proffs och välja! Såg ett par på nätet som i alla fall ser snygga ut =)

Har du några bra löpardojjar och vart har du hittat dom? =)

Igår söndag hjälpte jag min syster att flytta och idag flyttastäda så nu är jag värd en timme i soffan innan sängen =) 
Blev inte mycket inredningsprat idag men så kan det bli ibland =)

Kram från mig
 och mina fina tallrikar från Rörstrand1 kommentar:

  1. Hej .. Tack för ditt inlägg hos mig. Jo jag ska titta in i butiken och alltid fastnar man ju för något. Så fint du har det på bloggen . Ska kika runt lite mera och bli din följare. Ha de så gott nu..
    Kram Lisa

    SvaraRadera