tisdag 9 augusti 2011

Hallen och veckans erbjudande


I brist på lite tid så här på morgonkvisten visar jag lite gamla bilder på vår hall. Den har fått lite mer liv än detta men lovar att visa det en annan dag =)
God morgon vänner!

Min underbara son vaknade som vanligt pigg och alert innan 05:00.. Pust, stön, suck... Jag borde lära mig att lägga mig tidigare om kvällarna men varje kväll när jag sitter uppe håller jag tummarna för att just imorgon så vänder allt och han börjar sova till i alla fall 06:30. Det har gått 1½ år nu och ingen förändring har skett och jag har heller inte lärt mig bättre =)

Jag gillar vår hall, det är fantastiskt mysigt att kliva innanför dörren och mötas av en urgammal bakugn. Trappen som skulle vara vit från början fick en mellangrå matta istället vilket gav hallen en mjukare känsla mot det lite hårda klinkergolvet. 
Hallen var på 1800-talet ett litet kök men för förra ägaren ett oanvänt kontor. Vi bytte fönster mot ytterdörr och fick en stor härlig hall =)

Önskar er alla en riktigt fin dag!
KRAM 
Tessan

PS. Veckans erbjudande i butiken denna vecka är 2 favoriter. Den hjärtformade singelkroken samt klädhängaren i zink 3 krokar. Kan vara värt en kik =) För lite inspiration kring dessa fina krokar kika in hos Fröken Knopp .. Kram igen


2 kommentarer:

  1. Mysigt/fint med järnspis i hallen!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad fint det är med mattorna runt trappstegen! Jag vill aboslut ha vår trapp vit sen, när vi gör om i trapphuset, men fasar för vita steg! Det här var ju en variant som gick hem i huvudet på mig!!
    Ha det fint! Kram!

    SvaraRadera