måndag 22 augusti 2011

Vilken skillnad


Har vart i målartagen igen och målat tvättstugefönstret som blev utbytt förra helgen. Det gör så otroligt mycket med lite vit färg . Som ni kan skymta nedtill har ingen list  kommit upp ännu och det får vänta till helgen =)Tvättkorgen är ett loppisfynd och jag ÄLSKAR den.. Var i valet o kvalet om jag skulle måla den vit först, men NÄÄ, den är finast som den är.
Sängkläderna i korgen är från IKEA och jag måste säga att det är av bra kvalitet med tanke på det låga priset. Kan rekommenderas om de finns kvar.

Sov gott vänner
KRAM Tessan

3 kommentarer:

 1. Go kväll!

  Ser att du har samma fina ljuskopp som jag beställde igår och fick hem idag. Snabbare leverans går inte att få! Tack så jättemycket och tack för den lilla gåvan - du är för snäll!

  Ha en skön kväll!

  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Vilken fin korg! Tycker den är super som den är :)
  Prova kexen, de är supergoda!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att du gjorde helt rätt som behöll ursprungsfärgen. Den är jättefin! :)

  Nej, jag kommer inte till Formex med mina tavlor. Jag hade funderingar på det i våras men så ångrade jag mig. Dessutom kommer jag att vara upptagen med min konstutställning den helgen :)

  Jag har ju inte bestämt mig för om jag ska vända mig till återförsäljare eller inte ännu. Jag har en enda lite på prov för att se hur det funkar. Så jag ska ta och fundera på om jag ska gå vidare med fler eller inte :)

  Hoppas att du får det roligt där!
  Kanske ses vi där en annan gång.

  Kram Sofia

  SvaraRadera