söndag 13 november 2011

Mitt andra

Hejsan hopsan,

Åå kära vänner, hur har er helg vart?
Min har vart aningen hektisk (men på ett positivt sätt). Det har packats rejält med paket och det har köpts en bilbarnstol till "nya" bilen även kallad Blixten och det har självklart firats Farsdag! 

Ni vet ju alla att jag tillsammans med Sofia har webbutiken Himlavit vilket är sååå himla kul. Jag älskar att få jobba med inredning men framförallt service. Tänk om ALLA som besöker butiken kunde maila en fråga eller liknande bara så att jag kunde få ge lite service, haha. 
Men ni kanske inte vet att jag även jobbar halvtid på Sportlife här i Falun. Det må vara ett gym men det är långt ifrån likt alla andra. Gymmet ligger i Sveriges enda cykelvelodrom så visar ett par bilder från det idag =)Den översta bilden är tagen av Falukuriren på Sanna Kallur som hittat sin nya kick =)
Gymmet ligger dessutom i Scanias gamla lokaler vilket betyder att takhöjden är enorm, inget källargym direkt =)

Tränar ni något??
Massa Kram 
Tessan

2 kommentarer:

 1. Hallå kära vänner,
  Stort tack för er fantastiska service! :-) Paketet kom fram jätte snabbt..men jag har inte hunnit packa ur det än då vi haft fullt upp med annat hemma. Men snacka om att jag är nyfiken på gobitarna jag köpt.

  Jag försöker träna någon gång i veckan på jobbets gym under lunchen. Sedan springe jag en del (dvs när jag är frisk)...just nu är jag inne på andra veckan med en ordentligt förkylning. BÄttre blir det inte heller av tokmycket på jobbet. HAde kommit i gång ordentligt och vill nu bara bli frisk igen då jag och min bättre häft tänkt åka Vasaloppet igen.

  MÅnga stora kramar till er,
  Yllet

  SvaraRadera
 2. Jag tränar på gym men har varit lite dålig med det på sistone.. inte bra. Måste bli ändring på det.

  Ha det fint.
  Kram Amanda

  SvaraRadera