torsdag 21 juli 2011

Hur ska det gå?


Här säger min underbaring Milan HEJ till er alla =) 
Även om en del av mig längtat efter att få börja jobba igen och få träffa folk på ett helt annat sätt så känns det vemodigt att jag/vi inom bara ett par veckor ska lämna honom på dagis. Det kommer garanterat att gå bra men jag tror att framförallt ni som är mammor känner igen er i det jag säger, eller är jag ensam? =)


Som jag nämnde tidigare är i uppe i Hammarstrand och här har vi haft trassel med nätet vill jag lova. I 2 hela dagar har vi vart utan nätverk. Ingen lång tid alls tänker säkert många av er och det är det inte heller, men ni vet hur det kan vara när man är inställd på att något ska fungera så gör det bara inte det =)


Grillning tillhör sommaren och jag fick lov att fota dessa gamla grillar som stod så fint uppradat efter firande av Mickes kusin som fyllde 40. 

Tack till alla ni som besöker mig, Ni gör min dag!
Kram Tessan

4 kommentarer:

 1. inte kul att börja arbeta då man varit hemma och myst så länge men vips så är man inne i verkliga livet igen=) kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Ja, nog känns det i både mamma- och mormorshjärtat när de små ska slussas ut i världen. Men han ser ut att kunna klara sig bra:) Så sööt!

  Hoppas du får en fin lördag trots allt det fruktansvärda som hänt i Norge!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Så ni är i Hammarstrand = ). Det där med att börja jobba och lämna barnen är inte lätt, en jobbig tid för oss mammor!!! Nu är det länge sen, min Ebba börjar ju 1:an nu, men jag kommer ihåg känslan. Vilken härlig bild, på en sötnos! Så fint ni har i badrummet!!! Tack för fin kommentar hos mig!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 4. Vilken liten sötnos! Med erfarenhet av många inskolningar, inte som mamma utan som förskollärare, kan jag säga att de allra flesta går väldigt bra. En del mammor blir "besvikna" att deras barn att de inte gråter när de blir lämnade.

  Ha en mysig kväll och lycka till med inskolningen!

  Kram Cecilia

  SvaraRadera