torsdag 28 juli 2011

Så vi längtat

Hejsan godingar,

Har ni haft en lugn och skön dag på stranden idag? Inte vi, my godness som vi slitit. Det ska läggas marksten så ex antal kilo grus har skottats och ex antal markstensplattor har burits. Musklerna har fått sig en omgång!

Igår var vi till Furuvik och en massa foton togs såklart. Mer om det imorgon =)

I butiken rullar det på och hela kvällen nu har jag fotat och packat. En ny leverans från IB Laursen har kommit så håll utkik. Vi har längtat sååå efter de snygga vattenflaskorna som vart på vift lääänge. Men nu är dom här och de är underbara.. I love!!


Hoppas att ni får sova gott. 
Kram Tessan

måndag 25 juli 2011

Äntligen hemma


Underbar utsikt från Indalsälven mellan Hammarstrand och Sundsvall.. Här har många fikat kan man se på borden =


 

Äntligen hemma igen!

Det har vart fantastiska dagar i Hammarstrand samt Sundsvall men nu är det sååå skönt att vara hemma igen. Internet har inte riktigt funkat som det ska, eller inte alls, så bloggandet har fått vila. 
Vi hann knappt innanför dörren innan vi började möblera om, tihi. Så nu har vi flyttat upp sovrummet igen. Jag har massor att fixa innan det blir som tänkt men jag ska fota imorgon så att ni får en bild av hur det ser ut i dagsläget =)

Tack snälla NI för de fina orden kring mig och mina dagisfunderingar =)
Som ni säger kommer det nog att gå alldeles galant =)

Massor massor med kramar
Tessan

torsdag 21 juli 2011

Hur ska det gå?


Här säger min underbaring Milan HEJ till er alla =) 
Även om en del av mig längtat efter att få börja jobba igen och få träffa folk på ett helt annat sätt så känns det vemodigt att jag/vi inom bara ett par veckor ska lämna honom på dagis. Det kommer garanterat att gå bra men jag tror att framförallt ni som är mammor känner igen er i det jag säger, eller är jag ensam? =)


Som jag nämnde tidigare är i uppe i Hammarstrand och här har vi haft trassel med nätet vill jag lova. I 2 hela dagar har vi vart utan nätverk. Ingen lång tid alls tänker säkert många av er och det är det inte heller, men ni vet hur det kan vara när man är inställd på att något ska fungera så gör det bara inte det =)


Grillning tillhör sommaren och jag fick lov att fota dessa gamla grillar som stod så fint uppradat efter firande av Mickes kusin som fyllde 40. 

Tack till alla ni som besöker mig, Ni gör min dag!
Kram Tessan

tisdag 19 juli 2011

Dagens älskde inköp


Hej goa vänner!

Hoppas att ni alla mår bra denna tisdag och att ni haft lika fint väder som vi. Jag befinner mig i Hammarstrand i Jämtland hos mina svärföräldrar och idag tog jag, lille Milan och svärmor en trip till Sundsvall för lite shopping. Vi började på en loppis (butikloppis) där jag hittade en UNDERBAR pläd med små rosa rosor. Väl vid kassan med endast pläden i kundkorgen fick jag till min förvåning veta att pläden inte var till salu utan bara som inspiration =(  


Men lyckan vände i köpcentret Birsta. Ojaa. Frisersalongen Sagolik med sin underbara personal har även en del inredning samt kläder. Här hade jag kunnat köpa allt om bara plånboken tillåtit, men jag fick nöja mig denna gång med en tunika, en sjal och ett armband. Sagolik öppnar inom kort en webbshop så håll utkik!





Jag är totalt förälskad i armbandet och fick åka på handleden direkt =) Märket heter Unica. 
Nej nu är John Blund på väg så bäst jag kryper ner så att jag inte missar honom!

God natt allesammans, vi ses imorgon =)
Kram Tessan

måndag 18 juli 2011

Storstäd badrum

Inför min veckas semester nu har det vart storstäd vill jag lova. Tänkte visa några bilder från badrummet som jag tömde på rubb och stubb för att enkelt kunna ta duschslangen och gå lös på väggarna (passade mig självklart för all el som finns) =)





Duschavdelningen ska få någon slaggs avskärming, fönstret ska målas vitt och gardinen ska bytas ut mot annat insynsskydd =)


Rent och fint!! 


Handdukarna är köpta för en ynka summa på Ica Maxi och ramen finns i butiken


Här är jag som sliten städtant med min lilla pluttekamera =)

Hej på er,

Jag hoppas att ni alla har en fin sommar!
Det fick bli mest bilder idag, men ibland säger bilder mer än 1000 ord, eller hur? hehe!!

Nu ska det lekas med sonen i regnvädret. Stövlar på och hoppa i vattenpölar. Tror kameran får stanna inne!

Kram från mig till ER
Tessan

torsdag 14 juli 2011

Sista panelbiten i köket

Hejsan,

Igår morse trodde jag att hösten kommit men idag är sommaren tillbaka =) 

Det händer inte så mycket inomhus vad gäller renovering och liknande men igår kväll delade vi upp sysslorna lite, jag bakade bullar och Micke fixa till sista panelbiten i köket. Jag hann aldrig på med en förbild men jag kan lova er att skillnaden är stor. Att en så liten förändring kan göra så mycket, underbart!


Smakade OTROLIGT gott måste jag erkänna! 

Här ser ni panelen bakom alla leksaker som Micke satt på plats. Tanken är att det ska stå barstolar där men så länge vi inte hittat några vi vill ha så passar platsen bra för Milans leksaker =)

Poppis just nu är träleksaker i olika former. Flygplanet, grodan och verktygsbilen hittar ni hos importverkstan som har en massa bra leksaker i trä och plåt, byggsatser och andra skojsigheter till väldigt bra priser.




Imorgon går Micke på semester och jag längtar såååå =) Va mysigt vi ska ha det =)
Hoppas ni har det fint i sommarvädret! 

Massa kramar 
Tessan

måndag 11 juli 2011

Veckans erbjudande och info

Hejsan,

Hur mår alla semester/sommar firare?? 

Viktig information gällande Himlavit.
Först vill jag säga STORT TACK till alla ni som ser till att min dröm är en verklighet. Jag är så lycklig och stolt över min butik. Tack tack tack!!! =)

Tänkte unna mig en liten semester för att ladda batterierna inför höstens alla utmaningar. 
Därför kommer beställningar som kommer in under v.29 att skickas först början av v.30. Jag kommer självklart att byta veckans vara under perioden samt svara på era frågor och funderingar therese@himlavit.se.

VECKANS ERBJUDANDE v 28


 Carpe Vitam - Fånga livet från Trådspira. Jätte fint hjärta med prisma i P´et.
Kommer i transparant presentpåse med lina för upphängning. 
NU 135 kr (ordn pris 169 kr)


Hink i vit emalj. Fin som förvaring, blomkruka eller varför inte skurhink!
NU 120 kr (ordn pris 165 kr)

Önskar er en härlig dag i solen
KRAM Tessan


onsdag 6 juli 2011

Senaste inköpen


Visst är det underbart med sol? 
Jag satt nyss ute på altanen och myste i kvällssolen, det var lugnt och tyst. Sen kom karln hem och började klippa gräset (vilket var ju bra) men jag kände att den lugna stunden som varade i drygt 10 minuter var som bortblåst. Jag fattade krattan och hjälpte till. Det är bra jobbigt att kratta men ändå ganska kul =)
Nu ska dom brända kalorierna ersättas med nya = jordgubbstårta, tihi!!

Igår köpte jag ( men svärmor lyckades betala ) en sååå fin kjol från Creme. Jag älskar den och skulle kunna bosätta mig i den. Lager-på-lager är min melodi.. 


Lovar att visa den på någon dag =)

Den berömda Claes Olson radion köpte jag för drygt en månad sen och den är ett av mina bästa köp. Äntligen en FIN radio i mitt kök


Den gamla gröna flaskan som gömmer sig i bakgrunden hittade jag på en loppis i helgen för en billig peng. Hoppas springa på några fler så att jag får ihop till en söt liten samling =)

Hej vänner,

Hoppas att ni har haft en bra dag i solen. Nu håller vi tummarna för att vädret håller i sig!
Många av er har säkert redan semester men ni är säkert många som fortfarande går i längtans skor. Jag är en av dom =) Visst, jag är mammaledig och kommer att börja jobba igen i aug men kommer först kännas som semester när Micke är hemma och ledig. Jag längtar MASSOR!

Ta hand om er
KRAM Tessan

tisdag 5 juli 2011

Tillfälligt sovrum


Hej hopp,

Jag vill börja med att tacka alla Er för att ni är så söta och tittar in till min blogg och för att ni lämnar fina kommentarer. Jag vill att ni ska veta att jag blir såå glad =) 
Som säkert många av er känner blir det lite mindre bloggande vid den här tiden på året när solen skiner och man vill vara ute så mycket som det går, men jag kikar in hos er titt som tätt och ser hur ni har det =)

Efter mycket om och men har vi nu beslutat oss för att flytta upp sovrummet till där vi var från början. Vi flyttade ner för att komma närmare köket då sonen ville äta X antal ggr per natt. Nu när den tiden är över och han sover bättre om nätterna blir det ännu en sovrumsflytt =) 
Sedan 3 månader tillbaka har Mickes bror det övre sovrummet då han har sommarjobb här i Falun så när han far hem igen flyttar vi upp. 

Bilder på det tillfälliga sovrummet som än saknar en massa saker som bla lister


Den lilla dörren leder till vår 2:a övervåning

Hall / Sovrum
Garderoberna ska byggas in så småningom. Dörren är till badrummet. Bakom skynket är förvaring.


Pippi på ugglor? 
Är det bara jag som har pippi på alla söta ugglor som just nu finns överallt? Jag bara älskar dom. Sååå söta!
Den här tavlan kommer från Ikea.


MILAN du är unik!!

Längtar tills jag får visa er det "nya" sovrummet =)
Önskar er en trevlig dag

KRAM 
Tessan